Spouwmuurisolatie

Wilt u besparen op uw stookkosten maar heeft u geen groot budget voor gevelisolatie? Overweeg dan spouwmuurisolatie. U doet daarmee ook het milieu een groot plezier.

Energie besparen is nodig om klimaatverandering tegen te gaan. Een flinke stap in de goede richting is het isoleren van spouwmuren. Dan houdt uw huis warmte beter vast en slaat de verwarming minder vaak aan; daardoor verbruikt de ketel veel minder gas. Dat scheelt CO2-uitstoot en klimaatverandering. Bovendien verbetert het comfort in uw huis.

Spouwmuurisolatie helpt u om jaarlijks tot €500,- besparen op de energierekening afhankelijk van de grootte van uw woning. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is hierdoor naast het warm houden van uw woning een zeer interessante investering.

Het grootste deel van de warmte in uw woning ontsnapt via de muren. Door spouwmuurisolatie aan te laten brengen kunt u dit warmteverlies tot wel 35% verminderen. Hierdoor hoeft u veel minder gas te gebruiken en bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. De terugverdientijd voor het laten installeren van uw spouwmuren is gemiddeld slechts 3,5 jaar.