Er zijn meubelen en er zijn badkamermeubelen van Assenti

Geschikt voor iedere badkamer, waarbij de grootte van de ruimte geen enkele rol speelt, de Asenti badkamermeubelen trekken de aandacht en eisen een hoofdrol op in de badkamer. Met bijzondere en doordachte materialen, waaronder het natuursteen voor minimalistische wastafels of juist een klassieke touch, en fineer in vele houtsoorten lukt het met de Assenti meubelen om juist het verschil te maken in het interieur. Ook het composiet Dzignstone als materiaal voor de designwastafels doet sterk denken aan ‘Made in Italy’ producten maar niets is minder waar, de badkamermeubelen van Assenti komen van onze zuiderburen, gewoon uit België. Deze badmeubels gemaakt door de Group Nivelles uit Gingelom en in deze periode is het afwerkingsniveau en het perfectionisme tot in het detail, ook in het ontwerp, enkel maar toegenomen. Assenti ontwikkelt zelfs nieuwe producten voor de collectie van badkamermeubelen zoals een wastafelgoot, met een vanaf de bovenzijde gemakkelijk te bereiken sifon en geen ruimteverlies in de laden. Het ontwerpen van deze wastafelgoot was noodzakelijk om ook de vorm van de meubelwastafels, uitgevoerd in composiet Dzignstone of natuursteen, opnieuw te kunnen ontwerpen met een schuin aflopend vlak over de hele breedte van de wastafel. Een bijzonder design en, afhankelijk van de materialen, geschikt voor minimalistische badkamers of juist voor tijdloos en trendy ruimtes.

Assenti_badkamermeubelen

Ook voor kleine badkamers is er Assenti

Voor medium tot grote badkamers een badkamermeubel ontwerpen heeft in ieder geval niet de beperking dat je ook rekening moet houden met de afmetingen van het badmeubel. Ook hier is Assenti de uitdaging aan gegaan en ontwierp een tweetal series, de D38 en de Q38, die perfect geschikt zijn voor de kleinere badkamers. Hierbij werd juist niet uitgegaan van het principe van minimaliseren tot een wastafelmeubeltje van 60cm breed en 55 cm diep zodat er weinig plek in beslag genomen wordt. Er werd juist gedacht vanuit de klant en op welke wijze hij een badmeubel in een kleine badkamer zou willen gebruiken. Dit resulteerde in het introduceren van een meubel dat slechts 38cm is diep is maar wel een keuze kent uit drie breedtes, 74, 94 en 124cm. Een   badkamermeubelserie met de keuze van wastafels uit natuursteen of van het composiet Dzignstone. Minder diep is beduidend minder impact in een kleinere ruimte en door de breedte bent u wel verzekerd van een badmeubel dat voldoende plaats biedt tijdens het gebruik en ook zorgt voor ruimte in de laden om de benodigde badkamerproducten in onder te brengen.

1001 afwerkingsmogelijkheden

Een klein model wastafelmeubel of juist een meubel dat tot een breedte van drie meter samengesteld kan worden wordt niet alleen hierom tot een designbadmeubel. Het heeft ook de flair en uitstraling nodig die verbonden is aan de persoonlijke smaak. Misschien om deze reden dat het Assenti badkamermeubel leverbaar is in zeer diverse afwerkingsmogelijkheden. Niet alleen in hoogglans of matte lak maar ook in melamine of echt fineer kunt u uw badmeubel naar eigen wensen gestalte geven. De combinatie van de wastafel uit zeven kleuren composiet Dzignstone of  uit natuursteen in zes verschillende uitvoeringen creëert daarnaast nog meer mogelijkheden voor het personaliseren en daarmee het perfectioneren van het voor u passende badmeubel. Met persoonlijke 3D badkamer ontwerpen helpt BadenDesign u graag en stelt daarbij een voordelig Assenti badkamermeubel voor u samen.